Oficiales

Patrocinis

Una aposta segura

Converteixi's en patrocinador del Circuit de Barcelona - Catalunya

Amb més de 25 anys de vida, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha aconseguit posicionar-se com un dels millors circuits del món que atrau cada any més de mig milió de visitants que assisteixen a esdeveniments esportius, tandes de vehicles de particulars, esdeveniments organitzats per empreses, cursos de conducció o visites guiades, entre altres activitats.

El Circuit organitza anualment competicions de gran prestigi com el Campionat del Món FIA de Fórmula 1, el Campionat del Món FIM de MotoGPTM i el Campionat del Món FIA de Rallycross, així com també altres certàmens de reconeixement internacional que inclouen campionats europeus, curses de resistència o competicions de vehicles clàssics. Però no tot és motor, perquè el Circuit també és escenari d’altres campionats esportius.

L’esforç i el treball diari de l’equip del Circuit permeten mantenir el seu lideratge durant tot l’any i continuar sent un referent del sector

Els acords de patrocini poden incloure:

  • Patrocinador d’esdeveniment/ competició
  • Naming rights d’esdeveniments i espais
  • Publicitat en el recinte del Circuit
  • Hospitalitat
  • Celebració d’esdeveniments
  • Lloguer d’espais
  • Paquets d’entrades
  • Ús de logotip i imatges del Circuit
  • Presència a Circuitcat.com
  • Publicacions a les xarxes socials del Circuit

Si la seva empresa està interessada a donar-se a conèixer o posicionar-se en el mercat com una organització líder, col·laborar amb el Circuit és la millor aposta possible.

Més informació

Telèfon
(34) 93 571 97 00

Email
francisco.lettieri@circuitcat.com

Formulari de contacte

¿Quieres más información sobre nuestros productos VIP?

Por favor, introduce los siguientes campos para poder acceder a la información detallada.

En caso que desees recibir una propuesta personalizada a tus necesidades puedes contactarnos directamente a suport.hospitality@circuitcat.com y estaremos encantados de atender tu petición.

He leído y acepto la Política de Privacidad
¡Muchas gracias!

Hemos recibido correctamente sus datos.

¡Lo sentimos!

Se ha producido un error en el proceso de envío del formulario. Por favor, revise que todos los campos se hayan rellenado correctamente.

We use our own and and third-party cookies, for the analysis of user navigation. If you continue browsing, we consider that you accept its use. You can change the settings or get more information here. If you want to hide this message click here.