El Circuit reforma les portes dels boxs

El Circuit duu a terme una reforma integral de les portes dels boxs

Més enllà de les portes seccionals motoritzades, el sistema d’il·luminació dels garatges també s’ha renovat per tal de disminuir el consum i augmentar la potencia.

Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya estrena una aparença renovada del pit lane. Tots els boxs llueixen un frontal completament nou, i és que s’han substituït les antigues portes per unes noves motoritzades.

Aquesta remodelació no només suposa un evident canvi visual quant a modernitat es refereix, sinó que també es guanya en confort. Les noves portes, que passen de ser manuals a automàtiques, integren una altra porta seccional per a vianants, la qual cosa facilita l’entrada i la sortida als garatges. En la part superior, hi ha una tarja transparent que possibilita l’entrada de llum natural.

En aquesta mateixa direcció, i d’acord amb els principis de gestió sostenible i compromesa amb el medi ambient del traçat català, el sistema d’il·luminació dels garatges també s’ha substituït. S’han instal·lat llums LED, amb un consum notablement inferior i una potència superior.

L’estrena pública de tots aquests canvis es farà oficial en tot just unes setmanes, quan arrenqui el primer esdeveniment esportiu del calendari 2020 amb la disputa de sis jornades de Formula 1 pre-season testing.

We use our own and and third-party cookies, for the analysis of user navigation. If you continue browsing, we consider that you accept its use. You can change the settings or get more information here. If you want to hide this message click here.