Èxit de la quarta edició de l’Allianz Night Run

Èxit de la quarta edició de l’Allianz Night Run al Circuit

Més de 1.500 participants en la cursa atlètica benèfica, entre ells els germans Márquez, que van fer el tret de sortida.

Circuit

El passat divendres 27 de juliol, el Circuit de Barcelona-Catalunya va celebrar la quarta edició de l’Allianz Night Run, la cursa atlètica els beneficis de la qual han estat destinats al projecte de beques menjador d’Aldeas Infantils SOS. Per quart any consecutiu, Allianz i Marc Márquez s’alien al traçat barceloní amb un gran èxit de participació. Més de 1.500 valents es van embarcar en el repte, alguns completant el recorregut de 5 km i uns altres el de 10 km.

Aquest any, tant Àlex com Marc Márquez no han volgut perdre’s l’esdeveniment. Els germans van ser els encarregats de donar el tret de sortida de la prova, que va començar a les 20.30 h. Poc més de mitja hora més tard, el primer classificat de la categoria masculina de la cursa de 10 km creuava la línia de meta. Manuel Salvador Martínez va ser el més ràpid amb un registre de 32′ 221”. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Hasna Bahom (40′ 08”). A la cursa de 5 km, José Luis Blanco va signar la primera posició de la categoria masculina, marcant el ritme amb el seu temps de 16′ 14”, mentre que a la categoria femenina la primera classificada va estar Mireia Suñé (20’35”).

Una vegada finalitzada l’activitat a pista, els corredors van poder recuperar-se al pàdoc del Circuit amb la Pasta Party, mentre gaudien d’un ambient únic amb música en directe. Tots els que ho van desitjar van poder participar en la festa solidària, ja que es va posar a la disposició del públic un dorsal 0 amb un valor de 5 euros, import que també ha estat destinat íntegrament a l’ONG.

Marc Márquez va afirmar que “Cada estiu espero amb il·lusió aquesta cita per recolzar a Aldeas Infantils SOS en els seus projectes pels més petits. A més, aquest any l’alegria ha estat doble en poder córrer al costat del meu germà Àlex”.

Àlex, per la seva banda, va confessar que “tenia moltes ganes de córrer en l’Allianz Night Run i de contribuir en primera persona a aquesta bona causa; l’any passat no vaig poder córrer per una lesió, però aquest any ja he recolzat la cursa estant al 100%”.

Vols més informació sobre els nostres productes VIP?

Si us plau, omple els següents camps per poder accedir a la informació detallada.

Si desitges rebre una proposta personalitzada a les teves necessitats pots contactar-nos directament a suport.hospitality@circuitcat.com i estarem encantats d’atendre la teva petició.