Ritme frenètic i emoció amb les curses

Ritme frenètic i emoció amb les curses del FCM CMV, CIV i Català de Velocitat

El motociclisme de base s’ha donat cita al Circuit de Barcelona-Catalunya en un intens cap de setmana que ha celebrat un total d’onze mànigues.

CCM-CMV

El FCM Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV) – Campionat Interautonòmic de Velocitat (CIV) – Campionat de Catalunya de Velocitat (CCV) ha ocupat aquest cap de setmana el Circuit de Barcelona-Catalunya amb prop de 200 pilots i 11 curses disputades, que han fet les delícies dels aficionats gràcies als avançaments, la passió i l’adrenalina viscudes sobre la pista.

Els participants de la Hawkers Cup 85cc MotoDes (CIV), la Copa Rieju RS3 (CMV), la Copa Honda CBR300R (CMV) i les Clàssiques B, C i 70 (CCVC) van començar les seves batalles dissabte a la tarda, després d’una sessió matinal d’entrenaments cronometrats per definir les graelles. Marcos Uriarte (A.D Argon Sport) va ser el primer guanyador del cap de setmana a la Hawkers Cup 85cc – MotoDes. El pilot sortia amb un avantatge, el de la pole position, el qual va saber esprémer al màxim per aconseguir una meritòria victòria a l’ajustada copa monomarca. La Copa Rieju RS3 i la Copa Honda CBR300R també van coronar els seus vencedors: Daniel Mogeda (RACC M.S), que va protagonitzar una gran remuntada; i Ángel Heredia (KSB M) respectivament. Per últim, les motocicletes clàssiques i vintage, que ahir van brindar un còctel de campions en les seves diverses divisions del Campionat de Catalunya. Les Clàssiques A van ser conduïdes per Carlos León (A.E.M.A), les B per Vicente Arnau (A.E.M.A), les C per José Manuel Esteve (A.E.M.A) i les 70 per Agustí Miquel Vila (MC Igualada). Joaquín Fernández (MC Manresa) es va fer amb la victòria de les Vintage B, mentre que Joan Fabregat (P.M.B) i Kurt Weber (CIV Motorsport) van fer el mateix amb les Vintage C i D respectivament.

Si la jornada de dissabte va provocar emocions fortes, avui diumenge succeïa el mateix amb set curses més després de les corresponents sessions de warm up. En l’Open 600, Marc Miralles (Mc MXPo) ha dominat l’única cursa celebrada aquest cap de setmana després d’adjudicar-se la pole i amb un còmode avantatge de més de 20 segons sobre Daniel Torreño (C.D. Speedmotos), amb Sais Sahan (Mc Polea SX) com a tercer classificat. En la màniga de l’Open 1000, Julian Mazuecos (Ciudad de Madrid) s’ha imposat en una ajustada cursa per davant de Marc López (CM Mar Racing Team de Rojales), el poleman, i de Lucas de Ulacia (Ciudad de Madrid). Al finalitzar aquesta cursa, membres de l’equip Motos Gaspar, que prenien part en aquesta competició, han fet un emotiu homenatge al pilot Enric Saurí.

A la Copa F3 MV Agusta, Alexis González (Circuito Albacete) creuava la línia de meta en primer lloc, la mateixa posició que ocupava minuts abans a la graella de sortida. Israel López (Circuito Albacete) i Fernando Mirón (Villa Juguete) han completat el top 3.

En la segona màniga del cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya de la Hawkers Cup 85cc – MotoDes, Marcos Uriarte ha tornat a imposar-se, tal i com va fer ahir, en una emocionant cursa de principi a fi. En les mànigues de la Copa RIEJU RS3 i de la Copa HONDA CBR300R, l’espectacle i la incertesa s’han mantingut fins al final, amb victòries de Nil Roig (Xtrem Sitges Mc.) i Ludovic Cauchi (P.M.B.), respectivament.

Pel què fa a les clàssiques, la jornada de diumenge ha celebrat la màniga de CCVC Clàssiques 80-Maxi Clàssic / CIV Maxiclàssic, amb una vintena de participants i Sergio Segarra (Mc. Roquetes) com a guanyador en Maxi Clàssic i Manuel Segarra (Mc Roquetes) amb triomf a la categoria Classic 80.

Vols més informació sobre els nostres productes VIP?

Si us plau, omple els següents camps per poder accedir a la informació detallada.

Si desitges rebre una proposta personalitzada a les teves necessitats pots contactar-nos directament a suport.hospitality@circuitcat.com i estarem encantats d’atendre la teva petició.