Les bicicletes conquereixen el Circuit

Les bicicletes conquereixen el Circuit de Barcelona-Catalunya

La Mussara 24 Hores BiCircuit tanca un cap de setmana de màgia i emocions fortes un any més.

BiCircuit Festival

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha celebrat aquest cap de setmana una altra edició de la Mussara 24 Hores BiCircuit, la prova de resistència ciclista que ha comptat amb més de 400 participants i 102 equips. Durant nombroses hores, l’essència del ciclisme sense condicions prenia el lloc habitual dels motors.

El dissabte a les 10 h es donava la sortida de la cursa, la qual comptava amb categories de 6 hores, 12 hores o 24 hores. A la tarda, els participants d’aquesta primera divisió veien la bandera de quadres amb l’equip Muntbikes CC com a guanyador. Aquest va sumar un total de 47 voltes, una més que el segon equip classificat. Els van acompanyar al podi dos dels tres equips de Gesa.

L’activitat no va cessar al llarg de la tarda gràcies a les dues categories restants, les 12 i les 24 h. A les deu de la nit finalitzava la segona de les categories que va tenir com a guanyador a l’equip Ilerllengues-Prats Cycling Team, en un esprint final amb l’Etixx Team. L’equip format per 4 components va realitzar un total de 98 voltes. L’equip vencedor de la Mussara 24H BiCircuit ha estat Eastern Watts, guanyador absolut de la resta d’edicions de la prova. L’estratègia i el gran nivell físic dels seus participants va fer que s’imposessin amb un total de 196 voltes al Circuit.

La cursa va comptar amb una àmplia representació femenina, amb cinc equips íntegrament femenins i més de 50 dones entre els participants. Així mateix, van ser diverses les cares conegudes que van rodar al llarg del cap de setmana. Des de Marcel Zamora, exatleta campió del món de duatló i fidel seguidor de la prova, fins a la copilot de Ral·li Maria Salvo amb l’equip femení del RACC, o el pilot habitual a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, Sergi Bou.

Si la pista va copar el protagonisme esportiu, el pàdoc va ser el centre lúdic-festiu de l’esdeveniment. Zona de relax, una barbacoa, zona de warm-up, box amb avituallament a disposició dels participants, classificacions en temps real i sobretot bon ambient, van ser alguns dels serveis brindats als participants.

Més competicions de la FCC

El Circuit va ser seu també de diverses competicions de la Federació Catalana de Ciclisme. Una vegada finalitzada la Mussara 24H BiCircuit, es va donar pas el diumenge a les proves de carretera puntuables per a les categories Cadet i Júnior Fèmines, Elit S23 Fèmines, Màster Fèmines, Màster 30 i Màster 40.

Vols més informació sobre els nostres productes VIP?

Si us plau, omple els següents camps per poder accedir a la informació detallada.

Si desitges rebre una proposta personalitzada a les teves necessitats pots contactar-nos directament a suport.hospitality@circuitcat.com i estarem encantats d’atendre la teva petició.